2018. április 1., vasárnap

az ÉV HORGÁSZFILMJE INTERNETES FILMFESZTIVÁL____ #pupafilmfest

Bizonyára emlékeztek az Év Horgászblogja' Díjra. Célt ért, sikeres kezdeményezés volt. Úgy gondolom hozzájárult a hazai színvonal emeléséhez és elég motivációt adott tehetséges vagy kevésbé tehetséges de spiritusszal rendelkező horgász bloggereknek. Az eredmények arra késztetnek, hogy egy újabb általános színvonal javító projektbe kezdjek. Ezúttal a horgász videók színvonalának emelését, megjelenésének és igényességének segítését tűztem ki célul, mindannyiunk és természetesen a horgászok javára.
Naponta látok új magyar nyelvű horgász videót. Mindenfélét. Telefonnal, go-proval, fényképezővel, kis kamerával, vízalattival sőt, még professzionális nagy kamerával készültet is. Új stílusok jelennek meg és új műfajok.


Független filmeseket, lelkes amatőröket és minden magában alkotói késztetést érző horgászt felkérek, küldje meg filmjét, videóját! Lehet a megszokottól eltérő, kísérleti akár formabontó, vidám vagy szomorú de szívesen néznénk gondosan készült klasszikus horászfilmet is. A lényeg, hogy ne másolj, ebben a műfajban nincs divat küld azt ami te vagy, ami a te látásmódod vagy mutasd meg szerinted milyen filmek kellenének a tucat-filmek helyett!

************************************************************************
FIGYELEM!
Úgy gondolom, hogy önmagában is megéri egy színvonalas filmfesztiválon részt venni és megméretni. Komolyabb díjazás nélkül is sikerült színvonalasan komoly tartalmakat  nyújtani az olvasóknak az Év Horgászblogja' Díjjal is.
 Ezúton viszont köszönettel venném SZPONZOROK jelentkezését. Ha a virtuális presztízs díjakhoz, mondjuk egy kis go-pro kamera is kerülne vagy különdíjként egy kiváló tavon hetes horgászati lehetőséget kaphatna  egy szuper kis bojlis team vagy pergető csapat stb.
SZPONZOROK gyerünk! Részletes kiírás hamarosan.
************************************************************************

Három kategóriában kerül kihirdetésre az Év horgászfilmje díj, valamint Közönségdíj is kiosztásra kerül.
A filmfesztivál a nevezők és nézők számára is ingyenes, a fesztiválra kerülő alkotások nyilvánosak és mindenki számára októbertől interneten elérhetők!

Virtuális díjátadó gála 2018 november 11.

Eddigi támogatók: WEBFISHING, FŐHESZ,
Fő támogató a Sikeres Sporthorgász Magazin.

A fesztivál hivatalos felületei:
YOUTUBE

E-mail : pupafilmfest@gmail.com



#pupafilmfest  #pupafilms, 

Nincsenek megjegyzések: